«Γης Μαδιάμ στο Ελευθερία»

Ο αγώνας φούτσαλ ανάμεσα σε Αποέλ και Ανόρθωση δεν έμελλε να τελειώσει ποτέ αφού οι χούλιγκαν χτύπησαν και πάλι. Σκηνές ντροπής εκτός και εντός γηπέδου οδήγησαν τον αγώνα για το Super Cup στ΄ αποδυτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι οπαδοί της Ανόρθωσης έπιασαν στον ύπνο τόσο αυτούς, όσο και τους οπαδούς του Αποέλ. Τρία λεωφορεία γεμάτα από οπαδούς της μεγάλης κυρίας στάθμευσαν δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, όταν πλησίασαν την είσοδο του σταδίου άρχισε ο πετροπόλεμος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο οπαδοί του Αποέλ, ένας εκ των οποίων κρίσιμα με αιμάτωμα στο κεφάλι. Με την ρήψη δακρυγόνων, η αστυνομία, οδήγησε τους οπαδούς της Ανόρθωσης στην Νότια εξέδρα του σταδίου.

Τα επεισόδια όμως δεν έλεγαν να σταματήσουν αφού οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μπήκαν και στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με την αστυνομία κάτι που έφερε την διακοπή του αγώνα, αλλά με την κάθοδο της ΜΜΑΔ όλα άρχισαν να βρίσκουν το δρόμο τους. Πρώτα απομάκρυναν τους οπαδούς του Αποέλ και μετά έβαλαν τους οπαδούς της Ανόρθωσης στα λεωφορεία και οδηγήθηκαν στην Λάρνακα.

Την επόμενη ημέρα ο Παν. ΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του στο Facebook, κατηγορεί την αστυνομία για τον τραυματισμό των δύο οπαδών τους. Ανακοίνωση επίσης εξέδωσε και ο Παν. ΣΥΦΙ Ανόρθωσης, κατηγορώντας την αστυνομία ως υπεύθυνη για τα επεισόδια αφού δεν τους παρείχε πληροφορίες για τους χώρους στάθμευσης.

Με συνέντευξη τύπου της αστυνομίας την Παρασκευή, διαψεύδονται οι ανακοινώσεις των οπαδών των ομάδων, αφού με μαρτυρία φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ, φίλου τουνεαρού τραυματία αποδεικνύεται πως χτυπήθηκε από πέτρα και οι πληροφορίες που πήραν από τους παράγοντες της Ανόρθωσης ήταν πως οι οπαδοί τους θα είναι απών. Επίσης η αστυνομία είπε ότι θα προβεί σε συλλήψεις κάτι που έπραξε αφού έξι οπαδοί και των δύο ομάδων συλλήφθηκαν και πρόκειται να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτοί οι οπαδοί θα την πληρώσουν με βαριά καμπάνα σύμφωνα με τον κύριο Ιωνά Νικολάου, ο οποίος πήρε προσωπικά το θέμα.

Μάριος Ανδρέου

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s