Δίπλα στους φοιτητές η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Κύπρου φροντίζει πάντοτε να κρατά ενήμερους τους φοιτητές και τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου σε θέματα εργασίας.

Αρκετοί είναι οι φοιτητές οι οποίοι αναζητούν μερική εργασία εντός ή εκτός του Πανεπιστημίου για να κερδίσουν εμπειρία στο χώρο τους. Επίσης αρκετοί είναι και οι μεταπτυχιακοί οι οποίοι αναζητούν εργασία για να ασκήσουν αυτά που έμαθαν εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Κύπρου (ΥΣΦΜ) σε συνεργασία με οργανισμούς, σχολεία και εταιρείες, ανακοινώνει τυχόν θέσεις εργασίας που μπορεί να προκύψουν για ένα περιορισμένο διάστημα. Οι εργοδότες κατανοούν πώς οι φοιτητές έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο, γι’ αυτό προσφέρουν ευέλικτα ωράρια.  Απαιτούν τη χρήση απταίστων ελληνικών και αγγλικών, να είναι συνεργάσιμοι, πρόθυμοι, καινοτόμοι.  Οι περισσότεροι δεν προσφέρουν μισθό αφού θεωρούν σημαντικότερη την ευκαιρία που δίνουν στους φοιτητές να εργαστούν και να κερδίσουν μοναδικές εμπειρίες κοντά τους.

20161011_124135

Η ΥΣΦΜ ανοίγει θέσεις μερικής εργασίας εντός του Πανεπιστημίου, κυρίως σε όσους αντιμετωπίζουν οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα.  Οι φοιτητές μπορούν να εργαστούν στα εργαστήρια και στη γραμματεία με ένα πολύ ικανοποιητικό μισθό.  Τα κριτήρια αποδοχής ισχύουν όπως και τα  πιο πάνω.

untitled

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται για τις θέσεις που προσφέρει το Π.Κ. μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του Πανεπιστημίου όπου θα βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες για την εγγραφές και τις αιτήσεις.  Πιο εύκολη βέβαια είναι η πρόσβαση από τη σελίδα της ΥΣΦΜ στο Facebook, μέσα από το οποίο ενημερώνονται οι φοιτητές ανά πάσα στιγμή.  Το Πανεπιστήμιο δεν παραλείπει να ενημερώσει τους φοιτητές μέσω των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων τους για κάθε νέα αίτηση εργασίας που φθάνει στη γραμματεία του.

Κυριακή Λουκά

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s