Ζήτημα ασφαλείας οι Πορτοκαλοί για UEFA

Σχετικά με τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στον Ολυμπιακό Πειραιώς στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η επιτροπή της UEFA εξέδωσε ανακοίνωση για τους φόβους της για επεισόδια στον αγώνα .

Όπως αναφέρει ο επίτροπος για τα θέματα ασφαλείας στην καθιερωμένη αναφορά του, το παιχνίδι αυτό θεωρείται ως υψηλού κινδύνου αφού και οι δύο ομάδες έχουν πολύ φανατικούς οπαδούς. Με το πρόσχημα αυτό καλεί τις δύο διοικήσεις όπως λάβουν μέτρα για να αποφευχθούν οποιαδήποτε επεισόδια που μπορεί να συμβούν. Τελειώνοντας την επιστολή προς την ίδια την UEFA αλλά και προς τις δύο ομάδες επισημάνει ότι δεν θα ανεχτεί οτιδήποτε πέραν των εσκαμμένων και αν γίνουν επεισόδια θα υπάρξουν βαριές ποινές.

Από την πλευρά της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της εταιρίας σε ανάρτηση του σε προσωπικό λογαριασμό στο Twitter καλεί τους οπαδούς που θα παραβρεθούν  να μην φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού σαν ΑΠΟΕΛ αλλά αν θα το κάνουν να το κάνουν κάτω από τους χρωματισμούς της ομάδας που υποστηρίζουν στην Ελλάδα. Επίσης σε ανακοίνωση του είπε ότι θα ήταν καλύτερο οι Πορτοκαλοί να αποφύγουν να βάλουν πορτοκαλή φανέλες καθώς θα δώσουν στόχο κατά την πορεία προς από αλλά και  μέσα στο στάδιο.

Σε συνεδρία που έκανε έκτακτα το συμβούλιο των οργανωμένων φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 ο πρόεδρος των οργανωμένων φιλάθλων είπε πως τα πράγματα είναι παρατραβηγμένα από τους υπεύθυνους της UEFA και επίσης ότι η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να φιμώσει τους οργανωμένους που είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας..

Ακολουθεί σχετικό ηχητικό:

Ανάφερε επίσης ότι οι δύο αυτοί σύνδεσμοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα είναι ντυμένοι στα πορτοκαλή, έτοιμοι για μια νέα ιστορική μέρα .

Ανδρέας Στυλιανού

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s