Ασχολήθηκαν με τρίχες και έστειλαν το δικό τους μήνυμα!

Η ανθρωπιά ομορφαίνει το κόσμο…

Ο Στέφανος και ο Ανδρέας από τη Λεμεσό ταξίδεψαν μέχρι το Birmingham. Εκεί εργάζονται σαν κομμωτές, κυνηγώντας τα όνειρα τους και μέσα από το ταλέντο τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα για ένα καλύτερο κόσμο, κουρεύοντας τους άστεγους. Επικοινωνώντας μαζί τους μάθαμε για τη δική τους εμπειρία και σκέψεις.

Αντικρίζοντας καθημερινά τους άστεγους στους δρόμους του Birmingham, τους άγγιξε συναισθηματικά και αποφάσισαν να τους κουρέψουν, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα . Αδιαφορώντας για τους κίνδυνους, ρίσκαραν για το καλύτερο.

Η ανταπόκριση των άστεγων και η αναγνώριση του κοινού

Οι άστεγοι ανταποκρίθηκαν με χαρά ενώ η αντίδραση τους αντικρίζοντας τον εαυτό τους περιποιημένο ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Οι περαστικοί στους δρόμους ευαισθητοποιημένοι, τους επαινούσαν από την πρώτη στιγμή, ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν. Αυτό φαίνεται και από τις διάφορες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστική είναι η δημοσίευση του βρετανικού site, «I Choose Birmingham», στο Twitter,  στις 12 Οκτωβρίου, όπου τους  χαρακτηρίζει σαν «ήρωες»! Αφού πέτυχαν τον στόχο τους, νιώθουν πλέον περήφανοι!

Αυτή η εμπειρία κατάφερε και τους έκανε πιο δυνατούς, μαθαίνοντας τους να αντιμετωπίζουν καλύτερα τη ζωή!

Μεταφέροντας το μήνυμα ακόμα πάρα πέρα

Στοχεύοντας, το μήνυμα τους να ακουστεί πιο μακριά, ανάρτησαν στο διαδίκτυο, ένα σχετικό video το οποίο αγγίζει τον κάθε ένα από εμάς.

Γιώργος Μούσας

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s