Δημιουργία νέου Megα για τους τηλεοπτικούς δέκτες

df

Γκρεμίστηκε το στούντιο του Mega και τη θέση του πήρε ένα νέο κανάλι

Μεγάλη έκταση είχε πάρει το θέμα για τις άδειες καναλιών στην Ελλάδα μετά από την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα ότι κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί θα κλείσουν και κάποιοι θα παραμείνουν ανοιχτοί. Απ’ ότι φαίνεται τα κανάλια ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν πια.

Η λίστα με τα κανάλια που έπρεπε να κλείσουν σκιαγραφούσε το ΣΚΑΙ, το Mega, το Star, το Ant1, Alpha και Ε. Αδύναμοι κρίκοι στο μηντιακό τύπο φάνηκαν να είναι το ΣΚΑΙ και το Mega εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης και της αδυναμίας των μετόχων του να συμφωνήσουν σχεδόν σε οτιδήποτε τα τελευταία χρόνια όπως αναφέρει το thepressproject.gr

Η αρχή τελικά ξεκινάει με το Mega

Είδηση αποκάλυψη βγήκε πριν λίγες βδομάδες όπου γίνεται αναφορά ότι το στούντιο Mega γκρεμίζεται και κτίζονται νέα γραφεία για τη δημιουργία νέου καναλιού με νέο όνομα και νέους συνεργάτες. Όπως αναφέρθηκε νέοι συνεργάτες πέρασαν από συνεντεύξεις για να κερδίσουν μια θέση στο κανάλι.

Νέο όνομα και νέο σήμα

Το νέο όνομα του κανελιού είναι MegaOne. Μέχρι πριν και από το 1989 ήταν Mega Channel. Το κανάλι άρχiσε να εκπέμπει με νέο σήμα και νέο όνομα όπως λέει η newsbomb.gr από τις 19 Οκτωβρίου με μετάδοση και στην Κύπρο.

Τα κανάλια που ακούγονται ότι θα είναι τα επόμενα στη σειρά για να κλείσουν, είναι το Alpha και το Star. Ας ελπίσουμε πως θα παραμείνουν και αυτά στους τηλεοπτικούς μας δείκτες όπως τα ξέραμε, αλλά με διαφορετικό όνομα.

Ευαγγελία Χαραμή

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s