Οδικά έργα στους δρόμους της Λευκωσίας.

Πότε τελειώνουν τα έργα;

Τον τελευταίο καιρό ένα πράγμα που σίγουρα θα έχει παρατηρήσει κάποιος κυκλοφορώντας στους δρόμους της Λευκωσίας είναι τα πολλά όδικα έργα που πραγματοποιούνται . Έυλογα τίθεται το ερώτημα για την χρησιμότητα των έργων αυτών αλλα κυρίως για το πότε πρόκειται να ολοκληρωθούν.

Ο δήμαρχος Λευκωσίας απαντά.

Σε αυτά τα ερωτήματα  απάντησε  ο δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκατζής σε συνέντευξη που παραχώρησε  σε τηλεοπτικό μέσο (sigmalive) στις 23 Σεμπτεμβρίου . Δήλωσε πως σκοπός των έργων είναι να βελτιωθεί η εικόνα της Λευκωσίας και να γίνει πιο προσβάσιμη με την ανέγερση πεζοδρομίων και την κατασκευή δρόμων. Όσο για το πότε τελειώνουν εξαρτάται από το μέγεθος του έργου.

Δυσαρεστημένοι οι πολίτες.

Από την άλλη πολλοί πολίτες με τους οποίους ήρθα σε επικοινωνία στις 12 Οκτωβρίου δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους για την ταλαιπωρία που προκαλούν καθημερινά οι κλειστοί δρόμοι και  την υπερβολική κίνηση  που προκαλούν στους δρόμους .  Ανεξαρτήτως όμως αυτού έδειχναν πρόθυμοι να συνεργαστούν για το κοινό καλό.

Σε  ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις 11 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα του το τμήμα δημοσιών έργων  αναφέρει πως θα γίνονται έργα το Σάββατο 15 Οκτώβριου  μέχρι και την Κυριακή 16 Οκτώβριου στην λεωφόρο Τζων  Κέννεντυ στην Παλλουρίωτισσα. Καλεί τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν άλλους δρόμους για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Βασίλης Παπαδόπουλος.

 

 

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s