Παγκόσμιος πανικός με κλόουν να τρομοκρατούν πολίτες!

Πώς ξεκίνησε στην Αμερική

Η τρέλα δολοφόνων κλόουν (killer clown craze) ξεκίνησε όταν ένας κλόουν στο Green Bay, Wisconsin αρχές Αυγούστου θεάθηκε να περπατάει κρατώντας μαύρα μπαλόνια όπως αναφέρεται στην IBT.

Στις 29 Αυγούστου έχουμε το δεύτερο περιστατικό με κλόουν να προσπαθούν να δελεάσουν παιδιά στα δάση στην Νότια Καρολίνα γεγονός που επανελήφθη και στις 4 Σεπτεμβρίου στη Βόρεια Καρολίνα με αποτέλεσμα στις 15 Σεπτεμβρίου σχολεία να κλείσουν.

Παγκόσμια εξάπλωση

Συνεχίζοντας, στις αρχές του Οκτώβρη, κλόουν θεάθηκαν στο Edmonton, Καναδά αλλά και στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία αλλά και στην Αγγλία. Τα γεγονότα μπορεί να ήταν ακίνδυνα αλλά προκάλεσαν τρόμο.

Σε ένα περιστατικό για παράδειγμα παιδιά ηλικίας 11-12 χρονών ακολουθήθηκαν από οπλισμένο με μαχαίρι κλόουν στο Durham ενώ η αστυνομία του Τάμεση (Thames Valley Police) είπε στις 9 Οκτωβρίου ότι πήρε κλήσεις για 14 περιστατικά με κλόουν σε μόνο 24 ώρες.

Εμφάνιση «Batman» και αντίδραση Stephen King

Συναρπαστικές είναι και οι ενέργειες ενός άνδρα που ντύνεται Μπάτμαν στην περιοχή Cumbria, Αγγλία που ορκίζετε να κυνηγήσει τους κλόουν.

Τέλος, ο διάσημος συγγραφέας Stephen King που έγραψε το βιβλίο «IT» και πρωταγωνιστεί ο ανατριχιαστικός κλόουν Pennywise, γράφει στο Twitter ότι πρέπει να ηρεμήσει η υστερία και ότι οι περισσότεροι είναι καλοί.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s