Πατέρας βίασε την κόρη του… επειδή ήταν ‘‘Δυτική’’

2020202

Το γεγονός  βιασμού της  νεαρής κοπέλας, προκάλεσε την ¨οργή¨ του 40χρονου πατέρα, και τους φόβους για την νεαρή κοπέλα.

Ακόμα ένα περιστατικό αιμομιξίας και βιασμού συνέβη στην Νορβηγία στις 11 Οκτωβρίου , καθώς η 20χρονη κόρη κατήγγειλε στις Αρχές πως την βίασε επειδή είχε ακολουθήσει το ‘’Δυτικό τρόπο Ζωής’’ και δεν ακολουθούσε τις ισλαμικές αρχές του πατέρα της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στον 40χρονο άντρα του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, απαγγέλλονται κατηγορίες για βιασμό και αιμομιξία της 20χρονης κόρης του.

Η οικογένεια συμφώνα με σημερινή ανακοίνωση των Διεθνών Μέσων δεν έχει ευρωπαϊκή καταγωγή. Ο δικηγόρος της 20χρονης κοπέλας ανάφερε στις Αρχές , πως ο πατέρας ήταν πολύ έξαλλος με την νεαρή κοπέλα λόγω του ότι ασπάστηκε το ‘’Δυτικό τρόπο ζωής’’.

Δηλώσεις του άτυχου κοριτσιού

Mετά την πράξη βιασμού, η άτυχη κοπέλα φεύγοντας από το σπίτι ‘’έπεσε’’ σε ένα ταχυδρόμο ο όποιος άναυδος και αυτός κατήγγειλε την υπόθεση στις Αρχές. Παρ ‘όλα αυτά ο πατέρας επιχείρησε να πείσει την επιτροπή εφέσεων ότι το περιστατικό βιασμού ήταν προσχεδιασμένο από την κόρη του και δεν ευθύνεται εκείνος.

Μάλιστα ήταν έκπληκτος για τα αποτελέσματα DNA που του έκανε η αστυνομία τα όποια ταυτοποιήθηκαν στο σώμα της 20χρονης κόρης και στα εσώρουχα του πατέρα. Υποστηρίζει ότι υπάρχουν τα αποτυπώματα λόγω ακούσιας επαφής με την κόρη του.

Η υπόθεση διερευνάτε

0 40χρονος βρίσκεται υπό κράτηση σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, ενώ η άτυχη κοπέλα βρίσκεται σε ειδική πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής καθώς υπάρχουν φόβοι για αυτοκτονία.

Άντρια Μαρίνου

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s