ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

«Γινόμαστε όλοι ένα για όλες τις γυναίκες της ζωής μας»

Με αυτό το σύνθημα πραγματοποιήθηκε την περασμένη  Κυριακή 9  Οκτωβρίου  2016 η καθορισμένη πορεία με τις ροζ  φιγούρες, η οποία  διεξάγεται τα τελευταία 11  χρόνια.

Η πορεία με τις ροζ  φιγούρες  καθώς  και κάποιες  άλλες  εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  αργότερα   συγκαταλέγονται στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων για τον μήνα  Οκτώβριο  που  θεωρείται ως ο μήνας  στήριξης  και  ευαισθητοποίησης για τον  καρκίνο του μαστού, ο οποίος αποτελεί την κυριότερη αιτία θανάτου στον κόσμο.

Τα  χρώματα των φιγούρων

Χιλιάδες κόσμος  όλων των ηλικιών παρευρέθηκαν στην πορεία κρατώντας  604 ροζ  φιγούρες που είναι ο νέος  αριθμός  περιστατικών στις γυναίκες,2 γαλάζιες που είναι τα νέα περιστατικά σε άνδρες  και  71 άσπρες που συμβολίζει τον αριθμό των γυναικών που έχασαν την μάχη για την ζωή.

Το  όνειρο  γίνεται  πραγματικότητα

Με το τέλος της πορείας η πρόεδρος της EUROPA DONNA, Εύη Παπαδοπούλου φανερά συγκινημένη τόνισε ότι ο διακαής πόθος για την απόκτηση  κέντρου  μαστού  γίνεται πραγματικότητα.

Επίσης  o  πρόεδρος της  Δημοκρατίας  κ. Νίκος  Αναστασιάδης  με δηλώσεις  του στον προσωπικό  του  λογαριασμό  στο TWITTER τόνισε ότι  η  δέσμευση του για το εξειδικευμένο κέντρο γίνεται πραγματικότητα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΑΥΡΟΙΑΚΩΒΟΥ

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s