ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2016

Με σύνθημα «έχω δικαίωμα».

Ξεκίνησε τη δράση του ο Ραδιομαραθώνιος 2016 με στόχο την οικονομική υποστήριξη, μέσω εκστρατειών, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα δικαιώματα των παιδιών. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων συνδιοργανώνεται από τον Συνεργατισμό και το ΡΙΚ.

Διάσκεψη για την παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων

Η διάσκεψη τύπου έγινε στις 4 Οκτωβρίου, όπου, ομιλήτρια ήταν η πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθωνίου και σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Άντρη Αναστασιάδη. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο sigmalive την ίδια ημέρα, ανέφερε ότι «ο Ραδιομαραθώνιος είναι μία μεγάλη γιορτή προσφοράς, ανθρωπιάς και ελπίδας που ενημερώνει και ευαισθητοποιεί παράλληλα για τα θέματα των παιδιών που έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης και γενικότερης φροντίδας και οικονομικής ενίσχυσης».

H δράση του

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της «Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας» οργανώθηκαν οδική εκστρατεία διαφώτισης και οικονομικής ενίσχυσης παγκύπρια , δυήμερη πεζοπορία ( 10 και 11 Οκτωβρίου), σκυταλοδρομία αγάπης (12 Οκτωβρίου) και διαγωνισμός δημιουργικότητας στα σχολεία με βραβείο €1000. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου θα διεξήχθη το «coop kids festival» στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Εισφορές γίνονται και σε όλα τα καταστήματα του Συνεργατισμού

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Συνεργατισμού από την 1 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα γίνονται εισφορές σε όλα τα υποκαταστήματα  και μέσω γραπτών μηνυμάτων στον αριθμό 7060.

Ανδρονίκη Έλληνα

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s