Αίσιο τέλος για την μικρή Μαρί-Ελένη, παραδώθηκε ο πατέρας

Στα χέρια των νορβηγικών αρχών βρίσκεται από χθες η μικρή Μαρί-Ελένη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ΚΥΠΕ η μικρή φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της η οποία βρίσκεται ασφαλής πλέον στις νορβηγικές αρχές αφού ο πατέρας της την είχε απαγάγει από τον περασμένο Απρίλιο έξω από το νηπιαγωγείο της.

Ο δικηγόρος της μητέρας κύριος Λάρης Βραχίμης ανέφερε πως η μητέρα ενημερώθηκε σχετικά για την σύλληψη του πατέρα και πως μετέβηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Νορβηγία.

Παράλληλα στην επίσημη ιστοσελίδα του Facebook για την μικρή Μαρί-Ελένη με τίτλο «Help us bring her home» με ένα απλό λιτό μήνυμα αναφέρει « Μόνο προσευχή. Είμαστε καθοδόν. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Ψυχραιμία».

Το χρονικό της απαγωγής

Το πρωί της 27ης Απρίλιου, η μικρή Μαρί-Ελένη απήχθη έξω από το νηπιαγωγείο σε περιοχή στην Λευκωσία από τον νορβηγό πατέρα της Τόρκελ Γκρίμσρουντ . Με την αστυνομία να κινητοποιείται άμεσα ξεκίνησε ένας αγώνας αναζήτησης της μικρής.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Sigmalive, στης 12 Μαΐου ο πατέρας επικοινώνησε για πρώτη φορά μετά την απαγωγή διαμέσου της δικηγόρου του  Mette Yvonne Larsen αναφέροντας πως το παιδί αλλά και ο πατέρας είναι καλά.

Στις 17 Σεπτεμβρίου το νορβηγικό δικαστήριο απαίτησε από τον πατέρα να παραδώσει άμεσα την μικρή Μαρί-Ελένη.

Στις 6 Οκτωβρίου οι πληροφορίες έλεγαν πως ο πατέρας βρίσκεται ολοένα και πιο στριμωγμένος και  πως είναι θέμα ημερών για την παράδοση του. Πράγμα που έγινε το πρωί Δευτέρας 09 Οκτωβρίου.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s