Αίσιο τέλος για την 4χρονή Μαρί – Ελένη

Αίσιο τέλος για την υπόθεση απαγωγής της 4χρονής Μαρί – Ελένης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε από της 27 Απριλίου η απαγωγή της μικρής Μαρί – Ελένης έξω από το σχολείο της στη Λευκωσία, από τον ίδιο της τον πατέρα.  Η οικογένεια της, έψαχναν να την βρουν με κάθε τρόπο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαδικαστικές αποφάσεις

Βάση κάποιων πληροφοριών από το ΚΥΠΕ, στένευαν σιγά-σιγά τα περιθώρια του Νορβηγού, μετά την απόφαση της 15ης Αυγούστου που πήραν μέσω του Δικαστηρίου, αφού αποφάσισε, πως ο πατέρας της μικρής δεν θα μπορούσε να υποβάλει αίτημα για απόκτηση της κηδεμονίας της κόρης του, αφού κατηγορείτε για απαγωγή και κακοποίηση ανηλίκου.

Ο εντοπισμός της μικρής

Χθες, στις 09 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε η 4χρονή Μαρί – Ελένη, η οποία βρισκόταν πλέον στα χέρια των Νορβηγικών Αρχών μετά από τη σύλληψη του πατέρα της, Τόρκελ Γκριμσρουντ. Η μητέρα της μικρής μόλις έμαθε για τον εντοπισμό της, ταξίδεψε στην Νορβηγία για να την πάρει, όμως λόγω διαφοράς ώρας δεν μπόρεσε και αναμένουμε σήμερα το πρωί την άφιξη τους στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πληροφορίες από τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Βραχίμη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Βραχίμης, βάση με πληροφορίες των Νορβηγικών αρχών, αναφέρει ότι το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του. Υπάρχουν ενδείξεις πως έφυγαν πρόσφατα από την Κύπρο και έφθασαν στην Νορβηγία. Ανάφερε ωστόσο, ότι σημαντικό ρόλο για να παραδοθεί ο πατέρας της μικρής Τόρκελ Γκριμσρουντ, ήταν οι Νορβηγικές αρχές που πάγωσαν τους λογαριασμούς του.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s