Η Meryl Streep κατηγορεί τον συνεργάτη της Harvey Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση.

george-clooney-meryl-streep-jennifer-lawrence-hollywood-stars-speak-out-against-harvey-weinsteinΗ σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο.

Σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Πολλές γυναίκες κάθε χρόνο δέχονται από τον κύκλο εργασίας τους σεξουαλική παρενόχληση. Πολλές είναι αυτές όμως που δεν ανοίγονται και σιωπούν για αυτό που τους συμβαίνει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Meryl Streep αποφάσισε να μην μείνει στη σιωπή της και να μιλήσει. Κατηγορεί λοιπόν, δημόσια τον Harvey Weinstein για τις συνεχείς σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε από αυτόν.

Η Meryl Streep είναι μία πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της . Ένα από τα πιο γνωστά έργα που έλαβε μέρος είναι το The Devil wears Prada. Είναι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρουν τα κοινά, για αυτό και αποφάσισε να μιλήσει. Θεωρεί καθήκον της να το κάνει αυτό για να δώσει θάρρος και στον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό που ίσως περνά κάτι παρόμοιο και φοβάται να μιλήσει.

Σε περιοδικά όπως είναι το ELLE.com και το ENTERTAINMENT WEEKLY,  η ηθοποιός μιλάει για το όλο θέμα εφ όλης της ύλης. Επίσης, καλεί όλες τις γυναίκες που βίωσαν κάποια παρόμοια κατάσταση από τον συγκεκριμένο να μιλήσουν. Αποκαλεί όλες όσες πέρασαν την κατάσταση της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας « ηρωίδες»

Η συνέντευξη στο περιοδικό των New York times.

Η γνωστή ηθοποιός προσθέτει πως δεν γνώριζε ότι ο συνεργάτης της έκανε άσεμνες χειρονομίες και σε άλλα άτομα στο χώρο εργασίας τους. Αποκορύφωμα το γεγονός πως εξαγόραζε αυτά τα άτομα, υπόσχοντας οικονομική υποστήριξη.

 «Αν όλοι γνώριζαν, δεν πιστεύω πως όλοι οι ερευνητές δημοσιογράφοι στην ψυχαγωγία και τα σκληρά μέσα ενημέρωσης, θα είχαν παραμελήσει για δεκαετίες για να γράψουν γι’αυτό» , είπε χαρακτηριστικά η Meryl Streep.

 

Δανάη Μιχαήλ

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s