Τέλος στο δράμα με την Μαρί-Ελέν

Παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές ο 48χρονος πατέρας

Στα χέρια των Νορβηγικών Αρχών δόθηκε αισίως η 4χρονη Μαρί-Ελέν, μετά την σύλληψη του απαγωγέα-πατέρα της χθες το πρωί της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου, ο οποίος την είχε απαγάγει στις 27 Απριλίου έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.

Παράδοση της Μαρί-Ελέν στις Αρχές βάσει Νορβηγικού διατάγματος

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας της νορβηγικής εφημερίδας VG, ο πατέρας της μικρής Τόρκελ Γκρίμσρουντ, συνελήφθη και μετά από διαπραγματεύσεις έχει υπογράψει συμφωνία για να παραδώσει την μικρή στην Αστυνομία όπως τον υποχρεώνει διάταγμα νορβηγικού δικαστηρίου.

Ο δικηγόρος του πατέρα Μέτε Ίβον Λάρσεν επιβεβαίωσε επιπλέον μέσω γραπτού μηνύματος στην VG ότι πατέρας και κόρη βρίσκονται στην Νορβηγία.

Επιβεβαιώσεις εκ μέρους Λάρη Βραχίμη

Σε χθεσινές δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο δικηγόρος της μητέρας Λάρης Βραχίμης επιβεβαίωσε την πληροφόρηση της μητέρας της Μαρί-Ελέν για την παράδοση της μικρής στις Νορβηγικές Αρχές, η οποία έσπευσε αμέσως να αναχωρήσει για την Νορβηγία ώστε να παραλάβει την κόρη της.

Ξανά με την μητέρα της η μικρή Μαρί-Ελέν

Η  σελίδα στο facebook «Help us bring her home´´ η οποία δημιουργήθηκε για σκοπούς ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την απαγωγή της Μαρί-Ελέν, διαβεβαίωσε σε ανάρτησή της 11 ώρες πριν ‘‘Μόνο προσευχή. Είμαστε καθοδόν. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Ψυχραιμία’’.

Όπως αναφέρει σε σημερινό σχετικό δημοσίευμα της η εφημερίδα ‘‘Φιλελεύθερος’’, η μικρή πλέον βρίσκεται μαζί με την μητέρα της.

 

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s