Και η Reese Witherspoon θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

 

maxresdefault

Μιλάει ξεκάθαρα για πολλαπλές παρενοχλήσεις στην εφηβική της ηλικίας η Reese Witherspoon μέσα στο χώρο του Hollywood.

Με αφορμή τις κατηγορίες κατά του Harvey Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση, πολλές γυναίκες κατάφεραν να μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες.

Η Reese Witherspoon μιλάει για την ιστορία της.

Η γνωστή ηθοποιός Reese Witherspoon, από τη γνωστή ταινία του Hollywood, Legally Blonde, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες κατά του Harvey, βγάζει προς τα έξω τη δική της εμπειρία που είχε στα 16 της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο ELLE.com και στο TheGuardian.com η Reese είχε δεχθεί πολλές παρενοχλήσεις και σεξουαλικές επιθέσεις, κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο Hollywood. Όταν είδε την απήχηση που είχε το θέμα του Harvey Weinstein αποφάσισε να μιλήσει για την ιστορία της, λέγοντας πως όταν ήταν 16 χρονών είχε δεχθεί επίθεση από τον σκηνοθέτη της.

Η Reese Witherspoon θυμήθηκε έντονα τη ιστορία της μετά από τις διάφορες σεξουαλικές παρενοχλήσεις που βγήκαν προς τα έξω τελευταίως. Λέει πόσο δύσκολο ήταν για αυτή να κοιμηθεί, πόσο δύσκολο να σκεφτεί και πόσο δύσκολο να επικοινωνήσει με τους γύρω της.

Επίσης, αναφέρει πως είχε νιώσει πολλά συναισθήματα, όπως άγχος, που δεν ήταν ειλικρινής και πως νιώθει ενοχή που δε μίλησε πιο σύντομα για όλο αυτό και δεν είχε ενεργήσει πιο γρήγορα.

Η αλήθεια είναι πολύ ενθαρρυντική για όσες γυναίκες περνούν τις ίδιες εμπειρίες, βοηθώντας τις να λένε την δική τους αλήθεια προς τα έξω.

Σε άρθρο στο Los Angeles Times, αναγράφονται 27 γνωστοί άντρες που κατά καιρούς είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκες.

Δανάη Μιχαήλ

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s