ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Στις 22 του Οκτώβρη κλειστοί δρόμοι σε Λεωφόρους της Λευκωσίας

Σε ανακοίνωση της σελίδας του τμήματος δημόσιων έργων, την ερχόμενη Κυριακή 22 του μηνός μεταξύ των ωρών 8:00 με 13:00, οι πιο κάτω αναφερόμενοι δρόμοι θα είναι κλειστοί . Η αιτία του κλεισίματος της τροχαίας αποτελεί ο φιλανθρωπικός αγώνας « ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Run as one».

kathysteroun-ta-plato-sti-griva-digeni
Εκτός κυκλοφορίας οι ακόλουθοι δρόμοι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γραφείου Τύπου και πληροφοριών κλειστός προορισμός θα αποτελέσει η Λεωφόρος Γρίβα Διγενή. Συγκεκριμένα, κλειστή θα είναι η είσοδος στα οχήματα από την Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου μέχρι την Λεωφόρο Προδρόμου. Επίσης το τμήμα δημόσιων έργων, ανέφερε ότι η Λεωφόρος Αρχαγγέλου θα είναι και  αυτή εκτός λειτουργίας από την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι την Λεωφόρο Λευκοθέου.

Η οδός Νίκου Κρανιδιώτη θα είναι κλειστή για το run, από τον κυκλικό κόμβο του ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ μέχρι την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Πορεία που καλείται το κοινό να ακολουθήσει

 Το τμήμα παρακινεί τους πολίτες που επιθυμούν να κάνουν την διαδρομή από Λευκωσία προς Έγκωμη ( η οποία θα είναι εκτός κυκλοφορίας) να ακολουθήσουν  την πορεία μέσο της Λεωφόρος Προδρόμου προς τα φώτα τροχαίας Λεωφόρου Αρχαγγέλου. Η αντίθετη διαδρομή θα γίνεται μέσο την Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση προς την οδό 25ης Μαρτίου. Επιπλέον, το κοινό καλείται να  επισκευτεί την ιστοσελίδα traffic 4 Cyprus για περαιτέρω ενημέρωσή για τους εναλλακτικούς δρόμους χρήσης στην Λευκωσία.

Μέσα από την ανακοίνωση του το τμήμα δημόσιων έργων παρακινεί τους πολίτες για αποφυγή δυσκολιών να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Αντιγόνη Χαραλάμπους

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s