Σε 20χρόνο ελλείπων πρόσωπο ανήκει το πτώμα στη Λακατάμια

πόρισμα της ιατροδικαστού Ελένη ΑντωνίουΟ 20χρόνος απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, από την Δευτέρα

Πρόκειται για τον 20χρόνο Eugen – Leonard Misea όπου από την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου απουσίαζε από την οικία του και είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο. Το πτώμα του νεαρού εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου γύρω στις 18˸20 στο πάρκο «Ελευθερίας και Ειρήνης» παραπλεύρως του γραμμικού πάρκου Πεδιαίου, κοντά στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής στη Λακατάμια. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν προς το σημείο για διερεύνηση ενώ στη σκηνή είχε μεταβεί και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στη σκηνή, έλαβαν καταθέσεις από τους γείτονες οι οποίοι παρουσιάστηκαν αρκετά ανήσυχοι και έτρεξαν προς το σημείο για να μάθουν τι είχε γίνει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που είχε γίνει πριν από ένα περίπου χρόνο στον απέναντι δρόμο, τον τελευταίο καιρό το πάρκο ήταν κάπως απομονωμένο με τους γείτονες να μην πλησιάζουν αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο νεαρός ναι μεν βρέθηκε ημίγυμνος, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει το κατά πόσο μεταφέρθηκε στο πάρκο.

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή του άτυχου 20χρόνου

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού Ελένη Αντωνίου, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, πρόκειται για αιμορραγικό σοκ, συνεπεία θλαστικής διατομής της αριστερής βραχιώνιας αρτηρίας, η οποία έγινε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Με τα ευρήματα όμως της περιοχής αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s