Το φθινόπωρο του 2018 τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

aekΗ ΑΕΚ θα κάνει την είσοδο της στο νέο της παλάτι με το έναυσμα της επόμενης σεζόν 2018-2019

Πολύ ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στο λαό της ΑΕΚ, καθώς ο ναός της Νέας Φιλαδέλφιας θα εγκαινιάστει σε ένα χρόνο περίπου από τώρα. Πρόκειται για ενα κόσμημα της περιόχης που θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση της. Σε δηλώσεις προέβησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Από την άλλη, ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφιας εναντίωνεται στο όλο αυτό επιχείρημα.

Σύμφωνα, με τους εργολάβους που συμβάλουν στο να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, θα είναι έτοιμο το Σεμπτέμβρη όπως όλα δείχνουν. Ενώ παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ναός της «Αγίας Σοφιάς» θα ολοκληρωθεί εντός Οκωβρίου ή και ακόμα Νοεμβρίου λόγω του ότι θα υπάρξουν ορισμένες μικροκαθυστερήσεις στην οικοδόμηση του.

Δηλώσεις Μελισσανίδη

Ωστόσο, μέσα από την ομιλία του προέδρου της ομάδας, δεν έκρυψε τη χαρά του για τα ευχάριστα νεα όσο αφορά το γηπεδικό. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους αναμέιχθηκαν στο να εκδωθεί αυτή η πολυπόθητη οικοδομική άδεια για την ανέγερση του νέου μας γηπέδου. Ταυτόχρονα θα ήθελα να ζητήσω από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ λίγη ακόμα υπομόνη καθώς οι καλύτερες μέρες έρχονται. Δε μιλάω με λόγια αλλά με πράξεις και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφια θα γίνει όσο κι ας μας καταπολεμούν!» ρίχνοντας αιχμές έτσι στο δήμαρχο της περιοχής, Άρη Βασιλόπουλο.

Γιώργος Αχνιώτης

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s