Αντιδράσεις για το θέμα της ταυτοποίησης

 

soiledis-katelaris-paiktes-ael

Με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν εκ μέρους της Αστυνομίας για εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ- ΑΕΛ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ όσο αφορά την ταυτοποίηση τω φιλάθλων έφεραν την αντίδραση από πλευράς Ομόνοιας και ΑΕΛ.

Παρέμβαση Ομόνοιας

Άμεση παρέμβαση επεχείρησε η Ομόνοια την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου αποστέλλοντας επιστολή προς την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ελένη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, για το θέμα της ταυτοποίησης.

Η ίδια εξέφρασε την γνώμη της, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο ΣΠΟΡ FM για το θέμα της ταυτοποίησης. Τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί παράμετροι οι οποίοι θα εξεταστούν και αναμένεται να μας ενημερώσει  για την απόφαση της. Η ίδια ανέφερε ότι «η ταυτοποίηση από μόνη της δεν συνιστά παραβίαση» και πρόσθεσε πως «παράνομο είναι να κρατούν τους αριθμών των ταυτοτήτων οι ομάδες».

Αντίδραση από πλευράς ΑΕΛ

Στο Ράδιο Πρώτο, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου μίλησε και  ο διευθυντής τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου αναφέροντας ότι το μέτρο της ταυτοποίησης θα απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο ενώ το ποδόσφαιρο θα χάσει την μαγεία του. Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε ότι « Με αυτή την απόφαση για ταυτοποίηση στα ντέρμπι, το μόνο πράγμα που καταφέρνουμε είναι να παίξουμε χωρίς κόσμο». Ενώ σε επίσημη ανακοίνωση της η ΑΕΛ τόνισε ότι «Δεν θα υπάρξει σε καμία περίπτωση κατακράτηση των στοιχείων των φιλάθλων μας από την γηπεδούχο ομάδα ή τις αρχές του σταδίου.»

Άντρια Παύλου

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s