ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

edd638396d793b89c209ab8dcf78f1f0_LΤριήμερη εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου , που δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, το ίδρυμα θα υποδεκτεί για ένα τριήμερο μαθητές λυκείου και γυμνασίου. Το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα θα δεχθεί μαθητές τις ημέρες 21, 22 και 23 Νοεμβρίου εντός των ωρών 9:30 με 12:15. Η παρούσα ανακοίνωση περιέχει σχετικές πληροφορίες, την αίτηση που πρέπει να υποβάλουν τα ενδιαφερόμενα μέλη και το πρόγραμμα διαλέξεων που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της τριημερής επισκεψης μαθητών.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά απο της 24 μέχρι της 31 Οκτωβρίου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  leonidou.k@ucy.ac.cy. Επίσης, υπόθηκε ότι μαθητές Γ’ λυκείου και Γ΄γυμνασίου θα έχουν προτεραιότητα να παρεβρεθούν στην εκδήλωση. Το Πανεπιστήμιο δήλωσε ότι η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από τα σχολεία και όχι απο ατομικές αιτήσεις των μαθητών. Το κάθε σχολείο έχει το δικαίωμα να παρεβρεθεί μόνο σε μια ημέρα περιήγησης.

Πληροφορίες για τις διαλέξεις

Η τριήμερη Εκδήλωση θα περιέχει συνολικά 39 διαλέξεις: 14 διαλέξεις στις 21 του Νοέμβρη, 10 διαλέξεις στις 22 του Νοέμβρη και 15 διαλέξεις στις 23 του Νοέμβρη. Το περιεχόμενο κάθε διάλεξης σχετίζεται με αντίστοιχο κλάδο σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επιπρόσθετα, η ανακοίνωση του προγράμματος διαλέξεων αναφέρει των αριθμό ανοικτών θέσεων ανα διάλεξη.

 Περισσότερες πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προπτυχιακών Σπουδών  για περαιτέρω πληροφόρηση. Η επικοινωνία με το γραφείο θα γίνεται με κλήση στους τηλεφωνικούς αριθμούς 22 89 4040 ή 22 89 4043 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης katiav@ucy.ac.cy.

Αντιγόνη Χαραλάμπους

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s