«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2017» Το 4ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Κύπρου συνεχίζεται για ακόμη μία χρονιά.

Εισιτήριο στο κόσμο του παραμυθιού και της παράδοσης, προσφέρει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο. Δέκα μέρες εμπλουτισμένες με την μαγεία των παραμυθιών, αναδυόμενες μέσα από την παράδοση μας, θα διεξαχθούν από τις 3 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας κ2017 afisa 1αι Πάφου.

Η τέχνη του Παραμυθά

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδυθεί ξανά η σκουριασμένη τέχνη του αφηγητή – παραμυθά, να αναβιώσουν οι ενήλικες τις ιστορίες και το παραμύθι από τα παιδικά τους χρόνια αλλά και να δώσει στα μικρά παιδιά το παραμύθι ως ένα μεγάλο φυλακτό.

Επίσης, το Φεστιβάλ προσφέρει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να αποδώσουν μία πιο σύγχρονη αφήγηση στα παραμύθια και σε αυτό θα συμμετέχουν όλοι οι σημαντικοί αφηγητές από το χώρο της Κύπρου και της Ελλάδας. Τιμώμενος αφηγητής θα είναι ο διάσημος Βρετανός ινδικής καταγωγής, Peter Chand.

Από τον ξένο αφηγητή θα πραγματοποιηθεί τετράωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην αγγλικά γλώσσα με θέμα: «Heads in TalesStorytelling & The Imagination». Η πρεμιέρα του Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Καφενείο Αβόζο στη Λεμεσό, στις 3 Νοεμβρίου, ενώ το πάρτι του Φεστιβάλ στο Καφέ – Μπαρ «Ο Δρόμος» στη Λεμεσό, στις 10 Νοεμβρίου.

Στο δεκαήμερο Φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και στο Πλουμιστό Ψωμί έκθεση ζωγραφικής της Φρόσως Ιωακείμ.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις αλλά και για τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο τηλ. 25340347, 99526772 ή στο www.technodromio.org

Μαρία Κυριακίδου

 

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s