Διακοπή συνεργασίας με τον κ. Σαλαφώρη ανακοίνωσε ο ΔΗΣΥ

Τέλος στην συνεργασία με τον κ. Σαλαφώρη η τελική απόφαση του κόμματος

Την διακοπή της συνεργασίας του μαζί με τον κοινοβουλευτικό συνεργάτη κ. Παναγιώτη Σαλαφώρη και τον τερματισμό της απασχόλησής του ως λειτουργού Επικοινωνίας στον ΔΗΣΥ , ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 27 Οκτωβρίου το κόμμα.

Σεξιστική ρητορική η αφορμή

Αφορμή για την πιο πάνω απόφαση αποτέλεσε ανάρτηση του κ. Σαλαφώρη στο Facebook μια μέρα πριν, κατά την οποία σχολίασε με σεξιστικό τρόπο την εμφάνιση της Βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου σε πρόσφατή της ομιλία.

Αντιδράσεις μεγατόνων

Αν και το συγκεκριμένο σχόλιο διαγράφηκε μετέπειτα από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Σαλαφώρη, μεγάλο ήταν το κύμα των αντιδράσεων που συγκέντρωσε η εν λόγω ανάρτηση από το ευρύ κοινό και με την κ. Χαραλαμπίδου να μην μένει αδρανής. Η Βουλευτής σε δημοσίευσή της λίγο αργότερα στο Facebook, απάντησε στο σχόλιο αυτό δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Ήλπιζα ότι θα μπορούσαν οι εκπρόσωποί σας να με αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα και όχι κατ’ αυτόν τον θλιβερό τρόπο».

Δημόσια απολογία εκ μέρους του κ. Σαλαφώρη

Ο ΔΗΣΥ καταδίκασε αυτήν «την απρεπή και πολλαπλώς απαράδεκτη δημοσίευση» σε ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε στις 26 Οκτωβρίου, εκφράζοντας θλίψη και αποτροπιασμό. Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Σαλαφώρης απολογήθηκε ανοιχτά στον προσωπικό του λογαριασμό για τον σχολιασμό αυτό, δηλώνοντας παρασυρόμενος από την δίνη του προεκλογικού κλίματος.

Τα γεγονότα αυτά κορυφώθηκαν με την απόφαση του ΔΗΣΥ στις 27 Οκτωβρίου να διακόψει την συνεργασία του με το συγκεκριμένο στέλεχος.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s