Η Demi Lovato και ο εθισμός της με τα ναρκωτικά

Stella McCartney Autumn 2016 Presentation - ArrivalsΗ γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός μιλάει για το πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά που είχε κατά τη διάρκεια αποτοξίνωσης από αυτά.

Πολλοί άνθρωποι έχουν εθιστεί με τα χρόνια στα ναρκωτικά και στον αλκοολισμό. Πολλοί από αυτούς είναι και πολλοί πασίγνωστοι ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Η Demi Lovato, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή από την ταινία Camp Rock, μιλάει ξεκάθαρα για τον εθισμό της στα ναρκωτικά όταν ακόμη βρισκόταν σε αποτοξίνωση από αυτά.

Πως ξεγελούσε τους γιατρούς με τα ναρκωτικά, ενώ συνέχιζε τη χρήση τους.

Σε διάφορες αναφορές που υπήρξαν σε διάφορα περιοδικά όπως είναι και στο ELLE.COM, η ίδια η τραγουδίστρια αναφέρει πως ενώ ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αυτή δεν σταμάτησε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τα έπαιρνε κρυφά μαζί της στα αεροπλάνα, στο μπάνιο και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η ίδια λέει πως δεν ήταν έτοιμη να ήταν νηφάλια και γι’ αυτό συνέχιζε. Και στη συνέχεια ήταν έτοιμη να αλλάξει και τις αναλύσεις ούρων της με κάποιου άλλου, απλά για να μην υπάρξει κάποια ένδειξη από ναρκωτικά.

Simply Complicated Documentary

Στο νέο της documentary ‘Simply Complicated’ ανοίγεται και μιλάει για την εμπειρία της με τη κατάχρηση ναρκωτικών το 2012, δύο χρόνια μετά την εισδοχή της για αποτοξίνωση το 2010 για βοήθεια από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Πολλοί διάσημοι με τα χρόνια παλεύουν με τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό λόγο του εθισμού τους. Στο DrungAbuse.com αναφέρονται 30 γνωστοί ηθοποιοί που αντιμετωπίζουν τον εθισμό. Όμως, ο κόσμος έχασε ήδη πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως είναι η Whitney Houston και η Amy Winehouse.

 

Δανάη Μιχαήλ

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s