Τo εκλογικό επιτελείο Λιλλίκα παρουσίασε το application «Λιλλήκας 247»

lillikas_18Την Δευτέρα 23 Oκτωβρίου το βράδυ, το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλίκα παρουσίασε την εφαρμογή «Λιλλήκας 247».

Ο σκοπός της εν λόγω εφαρμογής

Κύριος στόχος της εφαρμογής είναι να παρακολουθούν οι πολίτες αλλά και οι δημοσιογράφοι την προεκλογική εκστρατεία και δραστηριότητα του υποψήφιου Προέδρου κάθε μέρα όλο το 24ωρο, 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι κύριες βλέψεις μέσω της εφαρμογής

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιλλίκα κατά την ομιλία του στην παρουσίαση της εφαρμογής ανέφερε ότι «αυτή η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να έχουν άμεση και γρήγορη πρόσβαση μέσα από ένα και μόνο χώρο σε ό,τι αφορά την προεκλογική εκστρατεία» και πως «την προεκλογική εκστρατεία, τις δράσεις, τις δραστηριότητες και τα μηνύματα στο κινητό του κάθε πολίτη και του δίνουμε ταυτόχρονα τη δυνατότητα να συμμετέχει και ο ίδιος, όχι απλά με ερωτήματα, αλλά με την κριτική και τα σχόλια του και κυρίως συμμετέχοντας ο ίδιος στην διαμόρφωση προτάσεων και πολιτικών».

Την εν λόγω εφαρμογή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις επώνυμα η ανώνυμα, και τα προσωπικά σου δεδομένα είναι εντελώς προστατευμένα.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s