Έλεγχος για το Πέρα Πεδί από Ελεγκτική Υπηρεσία

Διενέργεια ελέγχου μετά από παράκληση του ΠτΔ

Την διερεύνηση του ζητήματος που αφορά την διαδικασία αναφορικά με την προτεινόμενη ανάπτυξη της εταιρείας Parnitha Development Ltd στην περιοχή «Φτερικούδια» του χωριού Πέρα Πεδί Λεμεσού, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 2 Νοεμβρίου η Ελεγκτική Υπηρεσία.

Η απόφαση εκ μέρους της Υπηρεσίας λήφθηκε μετά από επιστολή που απέστειλε χθες ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης στην τελευταία και κατά την οποία ζητά την διενέργεια ενδελεχούς έρευνας ώστε να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του ιδίου ή της οικογένειάς του στην προώθηση της εν λόγω ανάπτυξης. Ο ΠτΔ ζήτησε επίσης από τον Γενικό Ελεγκτή όπως δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας το συντομότερο δυνατόν.

Η Υπηρεσία στην ίδια ανακοίνωση διαβεβαιώνει ότι «η έκθεση με τα ευρήματα του ελέγχου θα δημοσιοποιηθεί ευθύς μόλις ολοκληρωθεί»

Η Προεδρία της Δημοκρατίας προς «αποκατάσταση της αλήθειας»

Διευκρινίζοντας την θέση της, η Προεδρία της Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή της στις 31 Οκτωβρίου επεσήμανε την κατοχή εκ μέρους του ΠτΔ 1/12 μεριδίου ενός τεμαχίου γης στην περιοχή Φτερικούδια και ξεκαθάρισε ότι η Εταιρεία δεν έχει αγοράσει μέρος του εν λόγω τεμαχίου.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s