«ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΠΑΜΕ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Στη γέννηση νέων ιστοριών αγάπης, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και το ΡΙΚ, οργανώνουν τον φετινό Ραδιο2017_radiomarathoniosμαραθώνιο 2017 με σκοπό την οικονομική αύξηση του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος.

Οι διοργανωτές, λοιπόν, προσκαλούν όλο τον κόσμο να προσφέρει με την εισφορά του μία νέα ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια. Η δύναμη και η χαρά που μπορούμε να αποκομίσουμε από τα μικρά παιδιά να γίνει η κινητήριος δύναμη, έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην βελτίωση αυτού του σκοπού.

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ

Την εκκίνηση του Ραδιομαραθώνιο έδωσε ο Έλληνας μουσικός – τραγουδιστής, Διονύσης Σαββόπουλος στις 9 Σεπτεμβρίου και οι εκδηλώσεις θα συνεχίζονται μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Οι εσφορές μπορούν να πραγαμτοποιύνται από τις 9/9 μέχρι τις 30/12 μέσω γραπτών μηνυμάτων στο 7060 ή μέσω της Συνεργατική Κεντρικής Τράπεζας από την 1η Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του Ραδιομαραθωνίου.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου το Coop Kids Festival, θα λάβει χώρα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από τις 11:00 π.μ μέχρι τις 18:00 μ.μ.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες για όλες τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στο ccb.coop.com.cy/radiomarathonios/eventsschedule, καθώς και για τα ποσά των εισφορών.

Μαρία Κυριακίδου

 

 

 

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s