Νέες αποκαλύψεις στο προσκήνιο για τον Οσάμα Μπίν Λάντεν

Σύμφωνα με την CIA, χθες Τετάρτη είχαμε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον Μπιν Λάντεν, «εγκέφαλο» της τρομοκρατικής επίθεσης στους δίδυμους πύργους, την 11η Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ.

Η σημασιολογία των αρχείων αυτών.

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ήταν ο ιδρυτής και ο αρχηγός της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με το CNN Ελλάδος, μετά την αμερικανική επιδρομή της CIA, κατάφερε να κατακτήσει τεράστιο όγκο δεδομένων σχετικά με καλά κρυμμένες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο τρομοκράτη. Τα έγγραφα αυτά, εκδηλώνουν την καθημερινότητα του Μπιν Λάντεν, καθώς και τον τρόμο της οικογένειάς του με την επαναλαμβανόμενη καταδίωξή του.

Οι ερευνητές Τόμας Τζόσελιν και Μπίλ Ρότζιο, του Foundation for Defense of Democracies(FDD), αναφέρουν, πως τα συγκεκριμένα αρχεία είναι πολύ σημαντικά μιας και θα βοηθήσουν τους πολίτες να καταλάβουν τι έγινε το διάστημα αυτό και ακόμη να βοηθήσουν να καταλάβουν την ιστορία της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με την βρετανική διαδικτυακή εφημερίδα «Independent», τα αρχεία αυτά περιλαμβάνουν γράμματα της Αλ Κάιντα, βίντεο και φωτογραφίες και είναι έτοιμα να απαντήσουν αναπάντητα ερωτήματα που είχαν μείνει σε αναμονή όλα αυτά τα χρόνια.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s