ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η ΧΑΜΑΣ!

Η Χαμάς μετά από 10 χρόνια παρέδωσε προχτές Τετάρτη τα μεθοριακά περάσματα στην Παλαιστίνη μεταξύ Αιγύπτου και Ισραήλ σαν μέρος της ενδοπαλαιστινιακής φιλίας.

Πως επειτευχθηκε η συμφωνια και το μελλον

Η συμφωνία μεταξύ Χαμάς-Παλαιστίνης επετεύχθητε στις 12 Οκτωβρίου με την μεσολάβηση της Αιγύπτου σε μία κρίσιμη κατάσταση για τους ανθρώπους της Γάζας οι οποίοι είχαν μόνο μερικές ώρες ρεύμα και νερό! Την Τετάρτη η Χαμάς εκτός από την παράδοση των περασμάτων διέλυσε τις υποδομές που είχε εγκαταστήσει στο Ερέζ σύνορα με το Ισραήλ. Επίσης στην Ράφα σύνορα με την Αίγυπτο οργανώθηκε τελετή επισημοποίησης της μετάβασης στην Παλαιστίνη. Τον έλεγχο των περιοχών θα πάρει η Παλαιστίνη μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Οι πιο κύριες Παλαιστινιακές παρατάξεις θα συναντηθούν στην Αίγυπτο τέλη του μήνα για συζητήσεις που αφορούν κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Επίλογος

Ας ελπίσουμε μετά από χρόνια γεγονότων στην Λωρίδα της Γάζας να υπάρξει αίσιο τέλος για τον λαό της χώρας. Ένα γεγονός που πρέπει να έπαιξε ρόλο στην παράδοσης των μεθοδικών περασμάτων στην Παλαιστίνη είναι η πορεία γυναικών λίγο καιρό πριν στις 8 Οκτωβρίου

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s