Στη πρωτεύουσα το Dorians Challenge

Η αθλητική εκδήλωση με τις διαδρομές εμποδίων καταφθάνει

Στις 11 Νοεμβρίου 2017, από τις 9:30 μέχρι τις 15:30 στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά θα διεξαχθεί το 3ο Dorians Challenge.

Σύμφωνα τον διοργανωτή της διαδρομής, Doug Spence, η επιλογή της τοποθεσίας έγινε με βάση τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του εδάφους τα οποία προσφέρουν περισσότερη δράση και ενδιαφέρον.

Η επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης ενημερώνει ότι οι καινοτομίες που θα παρουσιάζει το προσεχές Dorians Challenge, θα είναι η ύπαρξη νέων εμποδίων και νέας κατηγορίας, και η μεγαλύτερη διαδρομή.

Οι κατηγορίες

Οι κατηγορίες, στις οποίες δικαιούται να λάβει μέρος οποιοσδήποτε έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του, είναι η Elite wave και η Open wave. Η διαφορά των δύο κατηγοριών είναι ότι στην πρώτη οι συμμετέχοντες θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εμποδίων (ORC) που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Δανία.

Όπως μπορούμε να δούμε στην ιστοσελίδα του Dorians Challenge στο facebook, υπάρχουν βίντεο ώστε ετοιμαστεί το κοινό για τη σωστή εκτέλεση των εμποδίων.

Βασίλης Κυριάκου

 

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s