Το καρναβάλι της Λεμεσού 2018

Την Τρίτη στις 1 Νοεμβρίου 2017 ο δήμος Λεμεσού σε είδηση του ενημερώνει τους πολίτες για το πότε ξεκινούν οι δηλώσεις CARNIVALSσυμμετοχής στο καρναβάλι της Λεμεσού.
 
Από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στις 08:00 έως τις 14:00 ο Δήμος Λεμεσού θα δέχεται συμμετοχές για το καρναβάλι. Τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:00.
Φέτος θα κλείσουν μόνο 100 συμμετοχές και αν οι συμμετοχές συμπληρωθούν πριν την τελευταία μέρα συμμετοχής τότε αυτόματα θα κλείνουν οι συμμετοχές.

Ποίοι έχουν προτεραιότητα συμμετοχής

Στις 8 Νοεμβρίου 2017 προτεραιότητα έχουν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν τους κανονισμούς, οι νέοι συμμετέχοντες και αυτοί που δεν τήρησαν τους κανονισμούς στο περσινό καρναβάλι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την επόμενη μέρα.
 
Παράκληση του Δήμου Λεμεσού είναι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην μεγάλη παρέλαση με άρμα ή ομάδα πεζών να περάσουν από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 για να συμπληρώσουν φόρμα συμμετοχής και να ενημερωθούν για τους νέους κανονισμούς.
Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει πως δεν δέχεται συμμετοχές τηλεφωνικός.

Νάταλη Περικλέους

 

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s