«Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού»: Η UNICEF και τα παιδιά αναλαμβάνουν δράση #KidsTakeOver

2017.10.24-World-Childrens-Day-smallΤην Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού. Η UNICEF υπενθυμίζει ότι η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη για τα παιδιά, από τα παιδιά, και ότι παγκοσμίως μπορούμε να βοηθήσουμε να σωθούν ζωές παιδιών, να παλέψουμε για τα δικαιώματά τους και να τα βοηθήσουμε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Ποια θα είναι η αποστολή

Η μέρα αυτή θα είναι διασκεδαστική, αλλά με ένα σοβαρό μήνυμα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν ρόλους υψηλής προβολής στα  ΜΜΕ, την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, ώστε να φωτίσουν τις πιεστικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γενιά τους.

Πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε

Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει στον σκοπό της UNICEF. Διοργανώνοντας μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού στις 20 Νοεμβρίου είτε στην τάξη ή στο σχολείο. Συμμετέχοντας σε ένα παγκόσμιο #WorkoutForWater το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου και κάνοντας δωρεά χρημάτων βοηθώντας να αλλάξουν οι ζωές των παιδών προς το καλύτερο. Θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις στο Facebook από τους πιο διάσημους φίλους του οργανισμού.

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s