ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Ο κόσμος σήμερα ενδιαφέρεται και ασχολείται με διάσημες προσωπικότητες, οι οποίες απασχολούν αρκετά τα μέσα και ασχολούνται με την μόδα. Οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί με το να συνεργάζονται με τα διάσημα άτομα, βοηθούν στο να ωθήσουν τον κόσμο να δείξει απήχηση και ενδιαφέρον για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς.262-0.13240122_1108751762518480_7200867379610992678_n

Η ανάγκη για ομαδοποίηση και η αναγνωρισιμότητα είναι μερικοί από τους λόγους που ο σύγχρονος άνθρωπος ανατρέχει στα ανάλογα πρότυπα και ταυτίζεται με αυτά και τις στυλιστικές τους επιλογές. Σημαντικό είναι, όμως, οι άνθρωποι να μάθουν να βοηθούν τους συνανθρώπους τους και να ανατρέχουν σε πρότυπα που να δίνουν αυτό το παράδειγμα.

Σε συνέντευξη που είχαμε με την παρουσιάστρια-μοντέλο Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, μας απάντησε σε διάφορα σχετικά ερωτήματα:

  • Πιστεύετε ότι ο κόσμος στην σύγχρονη εποχή επηρεάζεται από τη μόδα; Με ποιους τρόπους και γιατί;

«Θεωρώ ότι ο κόσμος βέβαια επηρεάζεται από την μόδα. […] Η μόδα μπορεί να είναι οτιδήποτε. […] Μόδα είναι οτιδήποτε βγαίνει προς τα έξω και το ακολουθεί παρά πολύς κόσμος. […]»

  • Ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι παράγοντες που οδηγούν τον κόσμο (και ιδιαίτερα τους νέους) να ασχολούνται με τη μόδα ή να προσελκύεται το ενδιαφέρον τους από τη μόδα;

«[…] Τα πρότυπα τα οποία βλέπουν οι νέοι, που πολλές φορές καλώς η κακώς επηρεάζουν. […] Και τα μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο επηρεάζουν πάρα πολύ ειδικά τους νέους μας. […]»

  • Πώς η μόδα μπορεί να συνεισφέρει στην φιλανθρωπία και να αποκτήσει φιλανθρωπικούς σκοπούς;

«[…] Θεωρώ ότι η μόδα μπορεί να προσελκύσει κόσμο ούτως ώστε ο κόσμος ο οποίος θα τιμήσει τη μόδα θα μπορέσει να βοηθήσει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. […]»

  • Έχετε συμμετάσχει σε εκδηλώσεις/shows κτλ που να συνδυάζουν την μόδα με την φιλανθρωπία;

«Είναι τόσα πολλά που μπορώ να απαριθμήσω που δεν τα θυμάμαι όλα…[…] Το σημαντικότερο είναι οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε θα ήταν καλό να το κάνουμε.»

 

Σχόλια

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s